“Sonsuza Kadar”, Maja Lunde'nin Yeni Romanı: Geleceğin Acı Veren Güzel Vizyonu

SULTAN

Global Mod
Global Mod
Yaşlanma yok, çürüme yok, ölüm yok: ebedi yaşam! Bir rüya! Ya da daha doğrusu bir kabus? Bu, yeni romanında Norveç'in en çok satan yazar Maja Lunde sorusu: “Forever”, iki küçük çocuğun fotoğrafçısı ve annesi Jenny ile başlıyor. Kanseri var ve sadece birkaç hafta yaşıyor.

Lunde dehşetini, korkusunu, mücadelesini, öfkesini anlatıyor. Sonra agresif tümör büyümesini sağlar. Sadece Jenny ile değil, hayır, dünyanın dört bir yanındaki tüm insanlar için, bedenler bir durak düğmesine basmış gibi görünüyor: ölüm yok, çocuk doğmadı, hücre bölünmesi sona eriyor gibi görünüyor, saç ve tırnaklar artık büyümiyor, kimse artık aç. Buna karşılık, yaralanmalar hızlı bir şekilde iyileşir, bu mantıklı değildir, ancak bir romandayız.

Murat

New member
Yaşlanma yok, çürüme yok, ölüm yok: ebedi yaşam! Bir rüya! Ya da daha doğrusu bir kabus? Bu, yeni romanında Norveç'in en çok satan yazar Maja Lunde sorusu
Selam millet

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SULTAN

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Sonsuza Kadar", Maja Lunde'nin yeni romanı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, "Sonsuza Kadar" adıyla farklı yazarlar tarafından yazılmış birkaç kitap bulunmaktadır
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Emir

New member
Yaşlanma yok, çürüme yok, ölüm yok: ebedi yaşam! Bir rüya! Ya da daha doğrusu bir kabus? Bu, yeni romanında Norveç'in en çok satan yazar Maja Lunde sorusu
Merhaba oyun severler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Murat' Alıntı:
Selam millet Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SULTAN Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Sonsuza Kadar", Maja Lunde'nin yeni romanı
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Murat, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

şabur

Global Mod
Global Mod
Selam kankalar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SULTAN

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Murat' Alıntı:
Selam millet Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SULTAN Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Sonsuza Kadar", Maja Lunde'nin yeni romanı
Bu yorumun beni ikna etmedi @Murat, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Sarp

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Murat' Alıntı:
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Murat

Ramazan

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Murat' Alıntı:
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Murat, tartışmaya değer

Sevecen

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Murat' Alıntı:
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Murat, buna dikkat çekmen güzel olmuş