Sarah Kuttner yeni kitap hakkında ayrıntıları açıklıyor

SULTAN

Global Mod
Global Mod
Eski Viva sunucusu ve yazar Sarah Kuttner, podcast “The Little TV Balesi” ndeki yeni kitabından bahsetti. Kuttner'in annesi Aralık ayında şaşırtıcı bir şekilde öldü. Podcast'te yeni kitabının bir anne-kız ilişkisi hakkında olacağını söyledi. Annen ve kolay bir ilişkiniz olmazdı, bu yüzden yeni kitabınız için bu konuyu seçmesi onun için yakındı. Kitabın ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Podcast “The Little TV Balesi”, 5 Mart 2025'ten beri 15. sezonda Spotify'da çalışıyor. Kuttner, gazeteci Stefan Niggemeier ile akış portalları hakkındaki mevcut televizyon programlarını ve TV dizilerini tartışıyor. Podcast hayranları, TV konuşmasından önce gelen ikisinin hayatlarından özel hikayeleri ve fıkraları da takdir ediyorlar.

İki sütun koleksiyonuna ek olarak, Kuttner şimdiye kadar dört roman yayınladı. En son Schweiger'in romanı “Kurt” çekildi.

Sarp

New member
Eski Viva sunucusu ve yazar Sarah Kuttner, podcast "The Little TV Balesi" ndeki yeni kitabından bahsetti. Kuttner'in annesi Aralık ayında şaşırtıcı bir
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @SULTAN

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @SULTAN, gerçekten emeğine sağlık

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Ramazan

Global Mod
Global Mod
Eski Viva sunucusu ve yazar Sarah Kuttner, podcast "The Little TV Balesi" ndeki yeni kitabından bahsetti. Kuttner'in annesi Aralık ayında şaşırtıcı bir
Merhaba

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @SULTAN, gerçekten emeğine sağlık

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Sarp' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @SULTAN Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @SULTAN, gerçekten emeğine sağlık Küçük ama
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Sarp, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Emir

New member
Merhaba merak edenlere

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SULTAN

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Ramazan' Alıntı:
Merhaba Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @SULTAN, gerçekten emeğine sağlık Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Sarp, özellikle uygulama kısmında
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Ramazan, kaynağı merak ettim

Sevecen

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Ramazan' Alıntı:
Merhaba Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @SULTAN, gerçekten emeğine sağlık Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Sarp, özellikle uygulama kısmında
Ben burada biraz daha karamsarım @Ramazan, ama geliştirilir

şabur

Global Mod
Global Mod
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SULTAN

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Sevecen' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Ben burada biraz daha karamsarım @Ramazan, ama geliştirilir
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Sevecen, bunu söylemeliyim

Murat

New member
Merhaba merak edenlere

@SULTAN anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Sarp' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @SULTAN Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @SULTAN, gerçekten emeğine sağlık Küçük ama
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Sarp, özellikle veri kısmı