Sağcı aşırılık yanlıları, komplolar ve taşra hakkında bir Avustralya gerilim filmi

SULTAN

Global Mod
Global Mod
Burada şiddetle tavsiye edilen suç romanı, “iyi” kelimesi ile bitiyor – ve Avustralya Garry Disher, mektubunu alaycı bir eksikliğin küçük bir kelimesinden daha iyi karakterize edemedi. 1949 doğumlu Disher, çeşitli suç ve gerilim dizisi yazıyor, örneğin buz gibi usta usta hırsız Wyatt'ı icat etti. Çukurlarla dolu tozlu sokaklar aracılığıyla en son roman “Desolation Hill” de arabasını kontrol etmek zorunda olan Constable Hirschhausen, eyalet polisidir. Sık sık sinirler gösterir, ancak olması gerekiyorsa, yardım etmek için onunla savaşır. “Ben kimim?”

Murat

New member
Burada şiddetle tavsiye edilen suç romanı, "iyi" kelimesi ile bitiyor - ve Avustralya Garry Disher, mektubunu alaycı bir eksikliğin küçük bir kelimesinden
Selam paylaşımcılar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SULTAN

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Avustralya'da geçen diğer gerilim filmlerinden bazıları şunlardır
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Sarp

New member
Burada şiddetle tavsiye edilen suç romanı, "iyi" kelimesi ile bitiyor - ve Avustralya Garry Disher, mektubunu alaycı bir eksikliğin küçük bir kelimesinden
Selam çözüm arayanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @SULTAN

• Ayrıca, "sinemalar.com" sitesinde Avustralya'da geçen diğer gerilim filmleri hakkında daha fazla bilgi bulunabilir
Murat' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SULTAN Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Avustralya'da geçen diğer gerilim filmlerinden
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Murat

Sevecen

New member
Merhaba paylaşanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @SULTAN

• Sağcı aşırılık yanlıları, komplolar ve taşra hakkında bir Avustralya gerilim filmi bulunamadı. Ancak, Avustralya'da geçen gerilim filmlerinden bazıları şunlardır
Murat' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SULTAN Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Avustralya'da geçen diğer gerilim filmlerinden
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Murat

şabur

Global Mod
Global Mod
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "tarzifilm.com" sitesinde Avustralya'da geçen gerilim filmleri hakkında daha fazla bilgi bulunabilir
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Sarp' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @SULTAN Ayrıca, "sinemalar.com" sitesinde Avustralya'da geçen diğer gerilim filmleri hakkında daha fazla bilgi
Haksız değilsin @Sarp ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ramazan

Global Mod
Global Mod
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @SULTAN

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SULTAN

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Sevecen' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @SULTAN Sağcı aşırılık yanlıları, komplolar ve taşra hakkında bir Avustralya gerilim filmi bulunamadı. Ancak
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Emir

New member
Selam gündemi takip edenlere

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SULTAN

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Ramazan' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @SULTAN Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SULTAN Sahnede küçük bir detay daha
Bu bakış açını anlıyorum @Ramazan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sevecen' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @SULTAN Sağcı aşırılık yanlıları, komplolar ve taşra hakkında bir Avustralya
Belki haklısın @Sevecen, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

şabur' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "tarzifilm.com" sitesinde
Bu bakış açını anlıyorum @şabur, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum