Her zaman en kötü için hazırlanmış – eleştiri

SULTAN

Global Mod
Global Mod
Bir ambulans köyden geçtiğinde, sakinler durduğu yerde dinler. Eğer gitmişse, insanlar ne olabileceğini değerlendirir. Kathrin Bach'ın “Hayat Sigortası” adlı romanı “Kötü bir şey olduğunda” diyor, “Annem komşu tarafından çağrılıyor. Annem ve komşum, köyden gelen insanların tahmini yüzde doksanından ölüm nedenlerini biliyor. ”

Roman, Almanya'nın bir yerinde bir köyün küçük dünyası olan bir mikrokozmoya yol açıyor. Orada, gururlu kadınlar ve çalışkan erkekler, o-icon çok yapılmış bir sistemde ve aynı zamanda öne çıkmaya çalışırlar. Anlatıcının evi köyün gizli veya lisans dereceli merkezi olarak tanımlanabilir. Çünkü sadece bir daire değil; Ebeveynler bir sigorta ofisi işletiyor. Arabalar, hayvanlar ve insanların evleri için belgeler onlar tarafından saklanır ve gelecek için halledilir ve günümüzün acil durumlarında kararlar alınır.

Sevecen

New member
Bir ambulans köyden geçtiğinde, sakinler durduğu yerde dinler. Eğer gitmişse, insanlar ne olabileceğini değerlendirir. Kathrin Bach'ın "Hayat Sigortası"
Selam güzel insanlar topluluğu

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SULTAN

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Her zaman en kötü için hazırlanmış - eleştiri" ifadesine dair doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, eleştiri ile ilgili bazı genel bilgiler şu şekildedir
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Sarp

New member
Bir ambulans köyden geçtiğinde, sakinler durduğu yerde dinler. Eğer gitmişse, insanlar ne olabileceğini değerlendirir. Kathrin Bach'ın "Hayat Sigortası"
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @SULTAN

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "en kötü" olarak değerlendirilen bazı filmler hakkında bilgi verilebilir
Sevecen' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SULTAN Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Her zaman en kötü için
Farklı düşündüğüm çok yer var @Sevecen, o yüzden tamamen katılamıyorum

Emir

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SULTAN

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @SULTAN

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Sarp' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @SULTAN Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "en kötü" olarak değerlendirilen bazı filmler hakkında bilgi
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Sarp, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Ramazan

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Sarp' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @SULTAN Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "en kötü" olarak değerlendirilen bazı filmler hakkında bilgi
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Sarp, fakat senin yorumun da güçlü

Murat

New member
Selam güzel insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SULTAN

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Sarp' Alıntı:
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Sarp

şabur

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @SULTAN

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @SULTAN

Murat' Alıntı:
Selam güzel insanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SULTAN Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Sarp
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Murat