semaver
New member
COVID-19 pandemisinin başlamasıyla birlikte okullar uzaktan eğitime, iş yerleri ise mobilite dediğimiz uzaktan çalışma sistemine geçtiler. Hal bu biçimde olunca birbirinden uzakta olan bu insanların irtibat kurmasını sağlamak manzaralı konuşma uygulamalarına düştü. İşte tam bu sırada bir epey kullanıcı birinci kere Zoom platformuyla tanıştı. Uzun yıllardır piyasada bulunmasına karşın Zoom fakat pandemi ile tanınır oldu.
Uzun vakittir kullanılıyor bulunmasına karşın hala birtakım kullanıcılar, Zoom telefondan hesap açma ve Zoom bilgisayardan hesap açma üzere soruları hala soruyorlar. Birinci defa kullanıyorsanız biraz başınız karışabilir zira karşınıza pek de tanıdık bir arayüz çıkmıyor. Gelin Zoom hesap açma nasıl yapılır biraz daha yakından inceleyelim ve bu platform hakkında merak edilenleri gorelim.
Zoom bilgisayardan hesap açma nasıl yapılır?
Zoom telefondan hesap açma nasıl yapılır?
Zoom fiyatlı mi?
Zoom, fiyatsız de olmak üzere kullanıcılarına farklı kullanım planları sunuyor. Azamî 100 katılımcılı ve 40 dakika süren toplantılar, teğe bir 30 saat hudutlu lakin sınırsız sayıda toplantılar ve özel sohbetler içeren plan fiyatsız olarak sunuluyor.
13.99 Euro’dan başlayan öteki kullanım planlarında müddet ve iştirakçi sonu olmayan toplantılar yapabilirsiniz. Fiyatlı planlardan birini seçerseniz özel lisans haklarına, bulut kayıtlarına ve daha bir fazlaca farklı özelliğe sahip olabilirsiniz. Buradaki ilişki üzerinden Zoom fiyatlı planları inceleyebilirsiniz.
Zoom hakkında bilmeniz gerekenler:
Standart bir kullanıcı için Zoom sırf yüksek imaj ve ses kalitesi ile gecikme yaşamadan imajlı konuşma yapılacak bir platformdur. Lakin uzaktan eğitim ve mobilite çalışma sisteminin yaygınlaşması ile bir arada artık bu platform iş dünyasının en kıymetli hizmetlerinden biri haline geldi.
Kurumsal iş yerlerine sunulan fiyatlı planlar kapsamında Zoom Chat, Zoom Meetings, Zoom Phone, Zoom Rooms, Zoom For Home, ONZOOM üzere özelliklerle birlikte özel API’lere, SDK’lara, platformun kendine özel uygulamalarına, özel internet seminerlerine ve fazlaca daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Lakin dediğimiz üzere, platformun fiyatsız planını kullanarak sırf arkadaşlarınız ve ailenizle manzaralı konuşma yapmanız da mümkün.
Zoom bilgisayardan hesap açma ve Zoom telefondan hesap açma nasıl yapılır, Zoom fiyatlı mi üzere merak edilen soruları yanıtladık ve platform hakkında bilmeniz gereken ayrıntılardan bahsettik. Zoom hakkındaki niyetlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.
Uzun vakittir kullanılıyor bulunmasına karşın hala birtakım kullanıcılar, Zoom telefondan hesap açma ve Zoom bilgisayardan hesap açma üzere soruları hala soruyorlar. Birinci defa kullanıyorsanız biraz başınız karışabilir zira karşınıza pek de tanıdık bir arayüz çıkmıyor. Gelin Zoom hesap açma nasıl yapılır biraz daha yakından inceleyelim ve bu platform hakkında merak edilenleri gorelim.
Zoom bilgisayardan hesap açma nasıl yapılır?
- Adım #1: Buradan Zoom internet sitesini açın.
- Adım #2: Fiyatsız Kaydolun butonuna tıklayın.
- Adım #3: Doğum tarihinizi girin ve devam edin.
- Adım #4: Aktüel e-posta adresinizi girin.
- Adım #5: Kayıt Ol butonuna tıklayın.
- Adım #6: E-posta adresinize gelen aktifleştirme bildirisini açın.
- Adım #7: Hesabı Aktifleştirin butonuna tıklayın.
- Adım #8: İsminizi, soyadınızı yazın ve bir parola belirleyin.
- Adım #9: Dilerseniz başka kullanıcılara davet gönderebilirsiniz ya da bu adımı atlayabilirsiniz.
- Adım #10: Buradan size uygun Zoom versiyonunu indirin.
- Adım #11: Hesap detaylarınizle giriş yapın.
- Adım #12: Bir toplantı başlatabilir ya da bir irtibat üzerinden Zoom toplantısına katılabilirsiniz.
- Adım #13: Süreç tamam.
Zoom telefondan hesap açma nasıl yapılır?
- Adım #1: Buradan Android ya da buradan iOS için Zoom taşınabilir uygulamasını indirin.
- Adım #2: Kaydol butonuna dokunun.
- Şayet bir Zoom hesabınız var ise giriş yapabilirsiniz.
- Adım #3: Doğum tarihinizi seçin.
- Adım #4: İsminizi, soyadınızı ve şimdiki e-posta adresinizi girin.
- Adım #5: E-posta adresinize gelen aktifleştirme iletisini açın.
- Adım #6: Hesabı Aktifleştirin butonuna dokunun.
- Adım #7: İsminizi, soyadınızı yazın ve bir parola belirleyin.
- Adım #8: Dilerseniz öteki kullanıcılara davet gönderebilirsiniz ya da bu adımı atlayabilirsiniz.
- Adım #9: Zoom taşınabilir uygulamasını açın ve hesap detaylarınizle giriş yapın.
- Adım #10: Bir toplantı başlatabilir ya da bir temas üzerinden Zoom toplantısına katılabilirsiniz.
- Adım #11: Süreç tamam.
Zoom fiyatlı mi?
Zoom, fiyatsız de olmak üzere kullanıcılarına farklı kullanım planları sunuyor. Azamî 100 katılımcılı ve 40 dakika süren toplantılar, teğe bir 30 saat hudutlu lakin sınırsız sayıda toplantılar ve özel sohbetler içeren plan fiyatsız olarak sunuluyor.
13.99 Euro’dan başlayan öteki kullanım planlarında müddet ve iştirakçi sonu olmayan toplantılar yapabilirsiniz. Fiyatlı planlardan birini seçerseniz özel lisans haklarına, bulut kayıtlarına ve daha bir fazlaca farklı özelliğe sahip olabilirsiniz. Buradaki ilişki üzerinden Zoom fiyatlı planları inceleyebilirsiniz.
Zoom hakkında bilmeniz gerekenler:
Standart bir kullanıcı için Zoom sırf yüksek imaj ve ses kalitesi ile gecikme yaşamadan imajlı konuşma yapılacak bir platformdur. Lakin uzaktan eğitim ve mobilite çalışma sisteminin yaygınlaşması ile bir arada artık bu platform iş dünyasının en kıymetli hizmetlerinden biri haline geldi.
Kurumsal iş yerlerine sunulan fiyatlı planlar kapsamında Zoom Chat, Zoom Meetings, Zoom Phone, Zoom Rooms, Zoom For Home, ONZOOM üzere özelliklerle birlikte özel API’lere, SDK’lara, platformun kendine özel uygulamalarına, özel internet seminerlerine ve fazlaca daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Lakin dediğimiz üzere, platformun fiyatsız planını kullanarak sırf arkadaşlarınız ve ailenizle manzaralı konuşma yapmanız da mümkün.
Zoom bilgisayardan hesap açma ve Zoom telefondan hesap açma nasıl yapılır, Zoom fiyatlı mi üzere merak edilen soruları yanıtladık ve platform hakkında bilmeniz gereken ayrıntılardan bahsettik. Zoom hakkındaki niyetlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.