Silikon Vadisi Ürün Grubu’nun kurucusu Marty Cagan, ürün odaklı organizasyon modeli için bu yazdan itibaren yeni merkezi konsepti olan ürün işletim modeli fikrini Temmuz ayı sonunda Londra’daki atölyesinde sundu. Produktwerker podcast’inin bu sefer konuğu Sohrab Salimi. Londra’daydı ve geçen yıl Coach-the-Coaches Retreat’te üç gün geçiren ve Marty Cagan ve meslektaşlarından ürün işletme modeline yönelik erken yaklaşımları öğrenen ürün sorumlusu Tim Klein ile fikir alışverişinde bulundu.
Duyuru
Sohrab Salimi, Scrum Academy GmbH’nin kurucusu ve CEO’sudur ve yaklaşık on yıldır Scrum Alliance’ın Sertifikalı Scrum Eğitmeni ve Sertifikalı Çevik Liderlik Eğitmeni olarak görev yapmaktadır ve 2020 yılı sonuna kadar Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. ayrıca podcast’in diğer bölümlerine de konuk oldum:
Salimi ile doğrudan bağlantı kurmak isterseniz onu LinkedIn’de bulabilirsiniz.
Ürün İşletim Modeline uygun diğer kaynaklar
Podcast’in güncel sürümü Produktwerker blogunda da mevcuttur: “Marty Çağan’ın Ürün İşletim Modeli.”
(Mayıs)
Haberin Sonu
Duyuru
Sohrab Salimi, Scrum Academy GmbH’nin kurucusu ve CEO’sudur ve yaklaşık on yıldır Scrum Alliance’ın Sertifikalı Scrum Eğitmeni ve Sertifikalı Çevik Liderlik Eğitmeni olarak görev yapmaktadır ve 2020 yılı sonuna kadar Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. ayrıca podcast’in diğer bölümlerine de konuk oldum:
Salimi ile doğrudan bağlantı kurmak isterseniz onu LinkedIn’de bulabilirsiniz.
Ürün İşletim Modeline uygun diğer kaynaklar
Podcast’in güncel sürümü Produktwerker blogunda da mevcuttur: “Marty Çağan’ın Ürün İşletim Modeli.”
(Mayıs)
Haberin Sonu