semaver
New member
İlk sefer geçtiğimiz mart ayında sessiz sedasız gelişini muhakkak eden Trendyol Emlak, bugün prestijiyle kullanıma açıldı. Günümüzde market, yemek ve ikinci el giysi alım satımı hizmetleri sunan Trendyol, artık ev ilanlarına ve emlakçılara da mesken sahipliği yapmaya başlayacak.
Trendyol Emlak, şu anda Trendyol üzerinde mesken ilanı vermek isteyen emlakçıların başvurularına açıldı. Platformda emlak hizmeti vermek isteyenler, aşağıdaki adımları uygulayarak müracaat sayfasına ulaşabilirler. Platformun mesken arayanlar için ne vakit açılacağı çabucak hemen bilinmiyor.
Trendyol Emlak’a nasıl başvurulur?
Trendyol Emlak, şu anda Trendyol üzerinde mesken ilanı vermek isteyen emlakçıların başvurularına açıldı. Platformda emlak hizmeti vermek isteyenler, aşağıdaki adımları uygulayarak müracaat sayfasına ulaşabilirler. Platformun mesken arayanlar için ne vakit açılacağı çabucak hemen bilinmiyor.
Trendyol Emlak’a nasıl başvurulur?
- Adım #1: Bu irtibata tıklayarak müracaat sayfasına ulaşın.
- Adım #2: İsim, soyad, kimlik numarası ve yetki doküman numaranız üzere ayrıntılarınızı girin.
- Adım #3: yaralanmak istediğiniz paketi seçin ve ‘Devam Et’ seçeneğine tıklayın.
- Adım #4: Cep telefonu doğrulamasını gerçekleştirin.
- Adım #5: Müracaat Özeti’ni denetim edin, yapılması gereken değişiklik var ise ‘Üyelik ayrıntılarını Güncelle’ seçeneğine tıklayarak gerçekleştirin.
- Adım #6: ‘Üyelik Kontratını İndir ve Oku’ seçeneğine tıklayın ve mukaveleyi okuduktan daha sonra onaylayın.
- Adım #7: Başvuruyu tamamlayın. Trendyol, 7 gün ortasında SMS ile giriş süreci hakkında bilgilendirme sağlayacak.
- Başlangıç Paketi:
- İlan sayısı: 50
- Kullanıcı hakkı: 7
- İlan başına fotoğraf sayısı: 50
- İlan başına görüntü sayısı: 1
- Fiyatı: 199 TL/ay (Lansmana özel birinci ay ücretsiz)
- Profesyonel Paket:
- İlan sayısı: 100
- Kullanıcı hakkı: 12
- Fiyatı: 299 TL/ay (Lansmana özel birinci ay ücretsiz)
- Premium Paket:
- İlan sayısı: 200
- Kullanıcı hakkı: 22
- Fiyatı: 399 TL/ay (Lansmana özel birinci ay ücretsiz)